https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

6 Şubat 2018 Salı

Killer Barbys

Filmimiz bir malikaneden can havliyle kaçan bir adamla başlar. Adam korku içinde kaçıp saklanmaya çalışırken arkasından yaklaşan hırpani görünümlü bir adam tarafından gırtlağı kesilerek öldürür. Daha sonra hırpani görünümlü adam kendisini izleyen şık giyimli yaşlı adama cesetten bir parça alabilir miyim Bay Arkan diye sorar. Bay Arkan evet alabilirsin deyince adının Baltasar olduğunu öğrendiğimiz hırpani adam Bay Arkan’a teşekkür edip ölmüş adamın kulağını koparır. Virane bir mekâna giren Baltasar orada bulunan çocukları gibi davrandığı iki cüceye kopardığı kulağı hediye eder. Bu arada malikaneye giren Bay Arkan yatakta bulunan konuşmaya çalışan çürümüş kadın cesedine iyi geceler leydim söz verdiğim gibi hediyenizi getirdim ve size söz veriyorum her şey eskisi gibi olacak efendimiz döndü şükür ki bizi şeytani koruması altındayız der. Daha sonra bir gece kulübünde şarkı söyleyen Killer Barby grubunu Bay Arkan dikkatlice izledikten sonra grup afişini koparıp kalabalıktan faydalanarak gider. Müzik grubu işlerini bitirip toplandıktan sonra araçlarına dönerler. Araçlarında çılgınca eğlenen gençler yolda ilerlerken grup üyelerinden Billy diğer grup üyesi Rafael’e yanlış yola sapmadık değil mi diye sorunca Rafael endişe etme diye cevaplar.

Grup yolda ilerlerken araçları bir çamur birikintisine saplanır ve araç bozulur. Arabadan inen Flavia, Rafael ve Billy aracı kontrol ederler. Rafael sinirli bir şekilde Billy’e   sen ne biçim bir menajersin der. Bunun üzerine aracın tekerini kontrol eden Billy şaft problem var sanırım deyince Flavia Billy’e bir haltan anlar gibi ahkam kesme diyerek tersler. Bu arada Bay Arkan gençlerin arkasında belirip ne yapıyorsunuz diye sorunca Rafael Bay Arkan’a bir talihsizliğe uğradık arabalardan anlar mısın diye sorar. Bunun üzerine Bay Arkan az biraz anlarım diye cevap verir.  Aracı kontrol eden Bay Arkan zembereği bozulmuş deyince Billy lanet olsun der. Bunun üzerine Bay Arkan Billy’e İngiliz misin diye sorar. Billy evet bunlarda Flavia ve Rafael onlarda İspanyol vatandaşı aracın içinde bacakları ayrık arkadaşta Sharon bacağının biri New York’ta biride Belçika’da der. Daha sonra Lafa karışan Rafael    Bay Arkan’a buralarda tamirci var mı diye sorar. Bay Arkan altmış kilometre ötede var der. Rafael lanet olsun deyince Bay Arkan yarın çekiciye telefon açarım der. Bunun üzerine Flavia bugün niye olmazmış diye sorunca Bay Arkan mümkün değil geç oldu diye cevaplar. Bunun üzerine Flavia burada mahsur kaldık lanet olsun deyince Bay Arkan evden tamirciyi arayabilirim sizde aracınız tamir edilene dek evde kalabilirsiniz der. Billy evin yakında mı diye sorunca Bay Arkan evet yukarıda ama ev benim değil Kontes Fraguemann bende onun yardımcısıyım diye cevap verir. Bunun üzerine Flavia rahatsızlık vermeyelim deyince Bay Arkan tam aksine Kontes genç insanları konuk etmekten hoşlanır der. Rafael ve diğerleri evde kalmaya onay verir. Billy Sharon ve Jacinto’ya düzüşmeyi biraz kesin yukarıda bir ev bir süre orada kalacağız der. Bunun üzerine Jacinto istifini bozmadan siz gidin biz burada kalacağız der ve Rafael, Flavia ve Billy Bay Arkan’ın peşinden gider.

Eve varan grup evin bir malikane olduğunu öğrenince epey şaşırırlar. Daha sonra Bay Arkan gençlere dönüp ben kontese sizin geldiğinizi haber edeyim diyerek üst katta çıkar.  Bu arada Flavia, Rafael ve Billy salonda duran bir kadın resmine bakarlar. Billy hoş hatun ama tipim değil deyince gülüşmeye başlarlar. Aşağı katta inen Bay Arkan aşağı inip resimdeki kadın Kontes Fraguemann kontes unvanı Kral İkinci Louis tarafında bizzat verilmişti kendisi çok iyi bir opera sanatçısıydı der.  Daha sonra Kontes Fraguemann’ın odasına giren Bay Arkan kontes ile konuşmaya başlar. Bu arada kontesin filmin başındaki çürümüş ceset olduğunu ama daha sonra yaşlı bir kadın formuna kavuştuğunu öğreniriz. Bay Arkan Kontes FragueMann’a Leydi Olga beş enerji dolu genç birkaç ay için acılarınızı dindirecek der. Kontes acı içinde fısıldayarak hemen ihtiyacım var der. Bay Arkan her damlasını size vereceğim dedikten sonra odadan çıkar. Flavia, Billy ve Rafael çarşafın altında bulunan kıyafet giydirilmiş tahnit edilmiş sıçana bakarlarken Rafael tam sıçana dokunacakken Bay Arkan lütfen burası kutsal bir mekân diyerek sıçanı bir kez daha örter. Daha sonra Bay Arkan gençlere size kalacağınız odaları göstereyim der. Bay Arkan gençlere her odada banyo var umarım rahatınız yerinde olur der. Rafael bunun üzerine Rafael Bay Arkan’a endişe etme bizim araçtan daha rahat olduğu bariz der. Daha Rafael sonra peki kontes bizi görecek mi diye sorunca Bay Arkan Kontes Fraguemann hususi olarak biraz hasta olduğu için özürlerini sunarak size eşlik edemeyeceğini ama sabah sizinle olacağını belirti der.  Bunun üzerine Flavia tamirciyi arayacaksın değil mi diye sorunca Bay Arkan sabah olmadan ilk iş tamirciyi arayacağım diye cevap verir.

Bay Arkan tamirciyi arayıp çekici isterken Billy ve Flavia Bay Arkan’ı izler. Telefon konuşmasını bitiren Bay Arkan kendisini izlediğini fark eden Flavia ve Billy’e nasıl yardımcı olabilirim diye sorar. Billy önemli değil ben kendim halledebilirim dedikten sonra Bay Arkan yarın çekici aracınızı tamirhaneye götürecek der. Bay Arkan’ın davranışlarından şüphelenen Flavia ve Billy telefonu kontrol eder. Billy bu telefon değil deyince şaşıran Flavia oyuncak mı bu diye sorar. Bu arada telefondan alo sesi duyulunca Billy Flavia ’ya cihazı kapar. Daha sonra Flavia telefonun dahili telefon olduğunu ve dahili telefonun yalnızca malikane içinde iletişim yapıldığını Bay Arkan’ın tamirciyi aramadığını söyler bunun üzerine Flavia bundan hoşlandım gidelim buradan der. Flavia ve Billy yukarı katta çıkıp Rafael’in odasına çıkar. Bu arada Rafael’in odasında olmadığını fark eden Flavia Billy’e Rafael kayıp diye seslenir. Rafael ne var diye seslenince Flavia ve Billy banyoya girerler. Banyo sefası yapan Rafael Billy ve Flavia’ya su pek sıcak değil ama insan lüks içinde hissediyor der. Bunun üzerine Flavia o ihtiyar tamirciyi aradı ya aslında aramadı telefon aslında telefon değilmiş hadi gidelim deyince Rafael istifini bozmadan yemeğimizi yiyip, duş alıp, yatalım daha sonra gideriz buradan der. Bu arada Bay Arkan kadehin içindeki kanla Kontes Fraguemann’ı besler. Kanı kana kana içen kontes daha sonra Bay Arkan’a beni ne kadar sevdiğini söyler misin diye sorar. Bay Arkan Kontes Fraguemann’a birisini sevdiğimden daha fazla seviyorum sizi diye cevaplar.  Bunun üzerine Kontes Fraguemann Bay Arkan’a bir kez daha güzel olacak mıyım diye diye sorunca Bay Arkan büyük bir içtenlikle olduğunuzdan da güzel olacaksınız diye cevaplar.

Sharon ve Jacinto aracın içinde son sürat yiyişirken Baltasar ve iki cücenin araca yaklaştıklarını fark etmez. Cüceler araca asılı oyuncak bebekleri toplarken Baltasar’da Sharon ve Jacinto’ya bakarak kendisini tatmin eder. Yiyişmenin verdiği rehavetle uykuya dalan Sharon birdenbire attığı çığlık ile Jacinto ile beraber kendisini aracın dışına atar. Sharon çığlıklar atarak dışarıda bir iblis bir canavar der. Şaşıran Jacinto canavar mı deyince Sharon kuklaymış der. Bunun üzerine Jacinto korkunç görünümlü yarasa kuklasına baktıktan sonra Sharon’a yukarıda bir ev oraya gidip bir şeyler yiyip dinleriz der. Daha sonra Sharon ve Jacinto eve doğru yürümeye başlarlar. Evi gören Sharon Jacinto’ya burası eski bir manastırı anımsatıyor şurada asılı bir keşiş mi var diye sorar birdenbire arkadan o eski bir efsane bazı zamanlar belirir der. Sharon peki kim o diye sorunca Bay Arkan Satanist bir keşiş bir sürü genç kızı işkence ederek öldürmüş ve bir gün asilzade bir kıza âşık olmuş kız keşişi reddedince keşiş kızı kuleye hapsedip günlerce öldürene dek tecavüz etmiş asilzade kız tam ölecekken keşiş ersuyuyla ve kanıyla bir iksir hazırlayıp hayatını kurtarmış der. Bunun üzerine Jacinto peki keşiş ne olmuş diye sorunca Bay Arkan kendini kulenin camına yapıştırıp intihar etti der. Bunun üzerine Sharon keşiş belirince iyiye mi delalet yoksa kötüye mi delalet diye sorunca Bay Arkan alaycı bir tavırla nerede iyi ve kötü arasında bir sınır var mı diye karşı soru sorar. Daha sonra Jacinto Bay Arkan’a saatin var mı diye sorunca Bay Arkan uzun zamandır saat kullanmadım der. Jacinto evde saat var mı diye sorunca Bay Arkan evde de saat yok diye cevaplar.  Bir ses duyan Sharon ve Jacinto arkalarını döndüğünde Bay Arkan kaybolur.

Eve giren ikili çalan piyano sesinin güzel olduğunu belirtikten sonra piyanoyu çalanın Billy olduğunu öğreniriz. Jacinto Billy’e diğerleri nerede diye sorunca Billy uyuz bir tavırla sanırım senin gibi düzüşüyorlardır dedikten sonra yukarıda banyo var git bir yıkan der. Daha sonra yiyecek bir şeyler var mı diye sorunca Billy yan odanın yanında bisküvi ve çikolatalar var der. Daha sonra Sharon Jacinto ’ya bu evden hoşlanmadım evin menfur bir atmosferi var araca dönelim der. Daha sonra Bay Arkan Baltasar’ın yanına gelir. Baltasar orağını bilerken Baltasar’a vakit geldi deyince mutlu olan Baltasar orağını göstererek bu an için biliyordum der. Bunun üzerine Bay Arkan iyi bir bıçak her zaman kafidir deyince Baltasar ne olur orağımı götüreyim diye yalvarmaya başlar. Bunun üzerine Bay Arkan Baltasar’ın orağını almasına salık verir. Daha sonra Sharon ve Jacinto aracın içinde dur duraksız yiyişirken Bay Arkan Jacinto ’un gırtlağını keser. Paniğe kapılan Sharon anadan üryan halde Baltasar’ın hayalarına tekme attıktan sonra ormana kaçar. Baltasar Bay Arkan’a bırakın şıllığın peşinden ben gideyim tıpkı tilki avı gibi deyince Bay Arkan Baltasar peki gidebilirsin der. Ormanın derinliklerine giren Sharon ağaçların arasına saklanır. Ormanın içinde orakla dolanan Baltasar neredesin küçük tilki diye seslenir. Baltasar ve Bay Arkan’ın gittiğine emin olan Sharon saklandığı yerden çıkar ama Baltasar arkadan orağı kullanarak Sharon’ın kafasını koparır. Daha sonra Baltasar gülerek Bay Arkan’a kafasızda işe yarar der.

Duvara aslı olan resme bakan Flavia bu kadını tanıyorum Olga Roje bu deyince lafa karışan şu ünlü zamanında Hollywood ve Paris’te çok sükse yapmıştı der. Bunun üzerine Flavia doğru bacaklarımın arasındaki hazine şarkısı o zamanlar çok popülerdi der.  Rafael fakat uşak bu kadının Kral ikinci Loui’in gözdelerinden demişti Olga Roje olması imkânsız Olga yüz yaşını çoktan aştı der. Flavia iddiasını kanıtlamaya çalışırken Bay Arkan arkada belirip gençlere tamirci geldi aracınız kısa süre zarfında tamir edilecektir der. Bunun üzerine Rafael Bay Arkan’a harbi mi diye sorunca Bay Arkan Rafael doğru ayrıca Kontes Faguemann sizi yemekte ağırlamak istiyor der. Bunun üzerine kontese teşekkürlerimi sunarım bir ara varlığından şüphe etmeye başlamıştım der. Bu arada Baltasar aracı neşe içinde şarkılar söyleyerek depoya çeker. Bu arada Baltasar Sharon’ın cesedini diğer cesetler gibi çengele asar ve aynı esnada Jacinto’un da can çekiştiğini görürüz. Daha sora Bay Arkan Baltasar’a kontes sabırsızlanmaya başladı deyince kaynayan kazanı gösteren Baltasar az bir vakti var der.  En sonunda kontesin içeceği hazırlanır ve bir kez daha Kontes Fraguemann gençliğine kavuşur.

Akşam olduğun Kontes Fraguemann derin dekolteli ve derin yırtmaçlı kıyafetiyle salona intikal eder. Kontesi gören Rafael anında Kontes Fraguemann’a hayran olur. Yemek sofrasında Rafael Kontes Fraguwmann’a bütün Hollywood’un size hayranlık duyması şaşılacak bir şey değil der. Bunun üzerine Kontes Fraguemann Rafael’e ben gerçeğim ellerim gerçek memelerim gerçek diyerek memelerini Rafael’e tutturur. Bu arada Flavia ve Billy tabağa konulan yemeğe iğrenmiş gözler ile bakar. Daha sonra Kontes Fraguemann Rafael’i masadan kaldırır ve kendisine bakan Flavia ’ya kaç yaşındasın diye sorar. Flavia on dokuz yaşındayım diye cevap verince Kontes Fraguemann alaycı bir ses tonuyla Flavia ‘ya yaşlı bir kadının erkeğini almasına içerlenmedin değil mi diye sorup şuh kahkahalar ile yukarı çıkar. Daha sonra Kontes ile Rafael çılgınca yiyişmeye başlarlar ve yiyişmenin en hararetli anında Kontes Fraguemann Rafael’i öldürür.

Odada Billy ve Flavia muhabbet ederken Flavia insan dışı bir ses duyar ve sesi araştırmaya kalkar. Evin içinde bir süre dolanan Flavia evin gizli bölmesini keşfeder ve parçalanmış cesetleri görünce dehşete kapılır. Bu arada can çekişen Jacinto Flavia ‘ya buradan hemen kaçmasını buradaki kişilerin tamamıyla bir canavar olduklarını   söyler. Daha sonra salona dönen Flavia Bay Arkan tarafından yakalanır. Bay Arkan elinde tatar yayıyla Flavia ‘ya yolun sonu aptal sürtük der ama Flavia ani hareketle Bay Arkan’ın hayalarına tekmeyi atar. Bir kez daha Flavia’ın peşine düşen Bay Arkan birdenbire ortaya Billy yere düşen tatar yayını kullanarak Bay Arkan’ı öldürür. Daha sonra Kontes Fraguemann’ın odasına çıkan Billy ve Flavia Rafael’in cesedinin başında kendinden geçmiş kontes ile karşılaşır. Kontes Fraguemann hayvani hırıltılar içinde Ben Olga Roje ölümsüz kadın sonsuz yaşamın sırrını keşfeden ölümün benimle yaşayın dedikten sonra Billy ve Flavia kontesi pencereden atarlar ve kontes bahçenin çitlerine saplanıp ölür. Bu arada Baltasar ve ucube çocukları aracın içindeki bateriyi çılgınlar vururken Jacinto kendi içinde kalan son takatiyle depoyu yakarak aracı patlatır. Bu arada patlamanın etkisiyle yere kapaklanan Flavia’ın peşine vücudu fena yanmış Baltasar orakla peşine düşer ama Billy’in kullandığı silindir ile ezilerek ölür. Bunun üzerine Flavia Billy’e araç sürdüğünü bilmezdim deyince Billy silindirler başka bir konu der. Daha sonra Billy ve Flavia tekneye binip kaçarlar ve film biter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Scooby-Doo and Cyclops, Too

  Filmimiz Daphne ’in millet fırtına yaklaşıyor demesiyle başlar. Bunun üzerine Shaggy t...